Yonna – In vis (videoclip)

Written by on . Posted in Videoclipuri

yonna-thumb_tb223Yonna, pe numele real Alexandra Stanciu, este o tanara ce i-a impresionat pe toți cei care au auzit-o cantand. In 2013, la doar 16 ani, lanseaza primul single din cariera, “Forgot About Us”, alaturi de proiectul Four Leaf Records initiat de Red Clover si dedicat tinerelor talente.1902930_230377167168073_1835337184_n

Datorita calitatilor sale vocale remarcabile si talentului de necontestat, Yonna a semnat in aceasta primavara cu Red Clover Media, devenind cea mai tanara artista a casei de discuri. Single-ul ei “In Vis”a fost compus de Blazon, Andre Rizo, Catalin Paunescu, Andrew, si este lansat insotit de un videoclip filmat in regia lui Alin Surdu.

Alaturi de Yonna in clip apare si top-modelul Razvan Cretu care joaca rolul iubitului.

 

“Prima oara cand am ascultat piesa mi s-a parut extrem de frumoasa si stiam ca asta va fi urmatorul single lansat. Ideea generala a videoclipului se bazeaza pe visul meu in care apare persoana pe care o iubesc. Eu si echipa din spatele povestii suntem increzatori si speram sa va placa atat piesa cat si videoclipul”, a spus Yonna.

Yonna a inceput sa cante de la varsta de 4 ani, iar pana in prezent a castigat peste 15 trofee la festivaluri nationale si internaționale. A avut ocazia sa cante impreuna cu artisti precum Nico sau Mihai Traistariu si sa sustina un recital in deschiderea concertului CC Catch. Fiind pasionata si de actorie, Alexandra si-a explorat aceasta latura artistica sub lumina reflectoarelor de pe scena teatrului municipal “Gheorghe Pastia” din Focsani unde a interpretat diferite roluri. Astazi vom avea o premiera de la un alt artist Red Clover, Alessia, care lanseaza o piesa alaturi de Pavel Stratan.

Va place piesa? De videoclip ce ziceti?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,