Wu Tang Clan fac istorie cu noul album!

Written by blue dj on . Posted in Muzica

wu-thumb_tb223Wu Tang revolutioneaza industria muzicala cu un nou album. Legendara trupa hip-hop va oferi o singura copie fizica a noului lor disc, The Wu Upon a Time in Shaolin, iar fanii il vor putea asculta intr-o mod special.
Pentru a putea vedea ce le-au pregatit favortii, fanii vor trebui sa plateasca, pentru ca noul album se va transofmr intr-o adevarata opera de arta ce va ajunge in muzee si galerii, unde va putea fi ascultata. Baietii se intorc inapoi in timp cu aceasta idee, dar daca functioneaza ar putea avea un impact important in felul in care se vinde muzica acum.

wu tang

RZA told Forbes: We’re about to sell an album like nobody else sold it before. We’re about to put out a piece of art like nobody else has done in the history of [modern] music. We’re making a single-sale collector’s item. This is like somebody having the sceptre of an Egyptian king.”

Wu Tang Clan vrea sa schimbe si perceptia pe care publicul o are acum asupra muzicii, insa aceasta poate fi valabila numai cand vorbim despre muzica cu adevarat buna si de calitate, iar multe dintre piesele pe care le ascultam astazi, desi de succes, sunt de duzina.

We hope to steer those debates toward more radical solutions and provoke questions about the value and perception of music as a work of art in today’s world.

Chiar si asa, Wu Tang Clan vor lansa si un album in forma normala in cursul acestui an, material ce va purtea denumirea A Better Tomorrow.

Wu Tang Clan nu sunt primii care vin cu idei interesante in ceea ce priveste promovarea de albume si revolutionarea felului in care functioneaza industria muzicala. Beyonce a luat intreaga lume prin surpridere la finalul anului trecut cand a pus un album pe iTunes fara nici un fel de promo. Intr-un timp scurt a ajuns unul dintre cele mai vandute discuri ale anului, fara singleuri super promovate pe radio sau alta campanie de publicitate in afara de cea de a merge in turneu.

Ce ziceti de idea Wu Tang Clan? Va avea succes?

Sursa:urban.ro

Tags: ,