Woodkid – Run Boy Run (show Live in 4D)

Written by blue dj on . Posted in Stiri

woodkid---1_tb223Woodkid duce showurile live la un nou nivel cu proiectii LIVE 4D la televiziunea franceza! Artistul revolutioneaza aparitia cu “Run Boy Run” cu visual-uri iesite din comun ce transporta audienta intr-un alt spatiu si ofera o experienta completa.

In ziua in care a primit Discul de Platina pentru albumul de debut The Golden Age, Woodkid a tinut sa faca o zi memorabila din acest eveniment si a facut un show memorabil ce ar putea schimba spectacolele live ale multor altor artisti. Daca unii folosesc holograme, el a folosit proiectii 4D live ce l-au transportat infara studioului francez si l-au teleportat intr-o alta lume, una complet digitala in care singurul lucru uman este vocea lui.

woodkid-live 4 d

Woodkid si trupa lui au facut showul 4D live in cadrul emisiuni Le Grand Journal pe hitul “Run Boy Run” iar trecerile dintre ce era in platou si 4D au fost mixate in premiera intr-un mod insesizabil! PLAY!

Woodkid a venit recent cu un remix absolut dramatic pentru cea mai ascultata piesa a momentului. A inlocuit beatul cu un pian, iar soundul per ansamblu este unul melancolic si departe de buna dispozitie pe care piesa Happy o ofera de obicei.

Iti place showul 4D?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,