will.i.am – FIYAH (videoclip nou)

Written by Stefan on . Posted in Videoclipuri

will.i.am e inspirat de timpul pe care l-a petrecut in Marea Britanie si vine cu o piesa si un videoclip nou – FIYAH. Din clip nu lipseste tehnologia, pentru ca toti dansatorii isi petrec timpul pe telefon, pentru ca la final sa o dea intr-o coregrafie intr-un decor urban.
Piesa a fost lansata la The Voice UK, unde producatorul hiturilor

Black Eyed Peas este jurat. In afara de acest track, insa, nu avem nici o informatie despre un eventual album.

 

 

De altfel, ultimul album will.i.am a aparut in 2013, iar atunci #willpower nu s-a descurcat foarte bine in topuri. In Billboard 200 a ajuns pe locul 9, desi a avut colaborari destul de interesante. L-am ascultat cu This Is Love, un featuring cu Eva Simmons, care a prins bine in topurile europene, insa cel mai de succes single de pe album a fost colaborare cu Britney Spears.

 

 

Scream & Shout a ajuns pe primele locuri in clasamentele din Europa si pe pozitia a treia in Hot 100, in timp ce in Hot Dance/Electronic Songs a urcat pe primu loc. Featuring-ul cu Justin Bieber, That Power, s-a descurcat relativ bine in clasamente, iar cel cu Miley Cyrus, Feelling Myself, nici nu a fost lansat in atatea teritorii. In schimb, anul trecut a revenit cu o piesa, Boys & Girls, in featuring cu Pia Mia, iar in 2014 lansa Birthday.

 

Ce ziceti de piesa?

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,