What’s UP canta joi in WTF Tour in Bucuresti!

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

whats-up_tb223Dupa 18 orase bifate in toata tara, turneul WTF Tour, organizat de Sprint Media si 5 INSI si sustinut de Marius Moga, ajunge la final.
Concertul care marcheaza sfarsitul seriei de concerte sustinute in cluburi are loc joi, 10 aprilie, ora 19, la Live Club, Strada Turturelelor 11, locatie cunoscuta pentru concertele sustinute de curand de Vama, Directia 5, Bere Gratis si Compact.

1502901_803013066381082_2011935178_o

Alaturi de protagonistii WTF – Shift, JerryCo, Adda, Liviu Teodorescu si Sorana va urca pe scena, tot din echipa DeMoga Music, Whats’ UP, care se bucura de succesul noului sau hit, „Taxi”.
Evenimentul de la Live Club va aduce pentru fani, in premiera, o serie de elemente inedite: fotografii din cele 17 orase parcurse de WTF Tour, lansarea videoclipului „Povestea unui campion” (JerryCo), fotografii de making of de la filmarile videoclipului „Dupa ani si ani”, semnat Shift feat. Vizi, Adda parodiindu-si propriile piese, ipostaze de culise cu Liviu Teodorescu, Sanziana si Sorana etc.

Si pentru ca fara muzica, dragostea n-ar mai fi la fel, la intrare va asteapta mici cadouri din partea unui sponsor care are grija ca iubirea voastra sa fie protejata.

CITESTE SI:

Tags: , ,