Walt Disney lanseaza albumul DConstructed!!

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

dconstructed albumCelebra companie Walt Disney va lansa pe 22 aprilie, prin casa de discuri cu acelasi nume, albumul „Deconstructed”. Acesta include remixuri pentru 14 dintre cele mai memorabile piese din productiile cinematografice marca Disney.
Mickey Mouse, Regele Junglei, Papusile Muppets, Frumoasa din Padurea Adormita sunt doar cateva dintre filmele ale caror coloane sonore au fost remixate pentru albumul Dconstructed. Daca Mat Zo a remixat „Circle of Life” din Regele Junglei, Avicii a remixat „Derezzed”, productie Daft Punk din TRON: Legacy. Remixul lui Avicii il ascultam chiar acum!

Cel mai lung remix de pe album este, desigur, cel trance al lui Armin van Buuren, care a refacut „Let It Go” din Frozen (2013). Il veti auzi curand in show-ul radio A State of Trance. Din pacate, inca nu avem preview. In schimb, va putem arata „Yogi” remixul facut de Axwell si Sebastian Ingrosso pentru „Roar” din pelicula Universitatea Monstrilor.

„Dconstructed” mai include remixuri de la BT, UNKLE, Stonebridge, Mat Zo, Kaskade si va fi lansat pe 22 aprilie. Este o idee foarte tare si care confirma totodata importanta scenei EDM (electronic dance music) in entertainment-ul mondial.

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,