Vin Diesel ii aduce un tribut lui Paul Walker (video)

Written by Stefan on . Posted in Monden

In urma cu doar doua zile a avut loc premiera oficiala a fimului Fast & Furious 8, iar Vin Diesel, care a urcat pe scena pentru a face o scurta introducere peliculei, nu l-a uitat pe cel care i-a fost alaturi pe platoul de filmare, actorul Paul Walker.
In sala au fost prezente si mama actorului decedat in urma cu patru ani, dar si fiica sa, iar Vin Diesel nu a uitat sa le mentioneze in discursul sau.

De altfel, el a precizat ca nu a exista moment in realizarea celui mai nou film in care Paul Walker sa nu fie in gandurile lor si ca spera ca e mandru de ceea ce au reusit sa realizeze.
  • There wasn’t a second we made this movie, not a minute, not a day that went by that we weren’t thinking about our brother Pablo: how to bring him into the movie, how to represent him, and how to make something that he would be proud of. Pablo, I hope you are proud tonight.

 

Vin Diesel nu a fost singurul care l-a mentionat pe Walker, si rapperul Ludacris a precizat ca filmul ii este dedicat: We like to say the last one is for Paul and this one is from Paul. We wanted to make the best movie possible.
Paul Walker a murit in urma cu patru ani, in urma unui accident de masina, la varsta de 40 de ani. La momentul acela, filmarile pentru Fast & Furious 7 inca nu se incheiasera, iar fratii sau au fost cei care a completat scenele lipsa, inclusiv cu ajutorul tehnologiei. Nu e prima oara cand Vin Diesel nu e la primul moment de tribut pentru cel care i-a fost partener pe platoul de filmare si prieten foarte bun in viata de zi cu zi, la promovarea filmului Fast & Furios 7 a izbucnit in lacrimi.

Cum vi se pare gestul lui Vin Diesel?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , ,