Vedete care au cantat insarcinate !!!

Written by blue dj on . Posted in Monden

Vedete care au cantat insarcinate.
Saptamana trecuta Beyonce si-a amanat pentru 2018 aparitia la Coachella, dupa ce anuntul in legatura cu sarcina sa a fost facuta.

 

 

Fanii si-au pus problema daca va mai fi in stare sa urce pe scena si ce show ar putea face avand o sarcina avansata. Spre dezamagirea celor care si-au cumparat bilete doar ca sa o vada pe Bey, vor trebui sa astepte pana anul viitor. De altfel, nici nu e prima oara cand urca pe scena asa, a facut-o si in 2011, cand a anuntat cu un mike-drop ca e gravida cu Blue la MTV Video Music Awards.

 

 

 

Ciara a cantat si ea la fel, la after-partyu-ul Grammy din 2014, cand era insarcinata cu primul copil. Recent, cantareata a pus un filmulet pe facebook in care dansa pe I’m Every Woman, demonstrand ca inca mai are miscarile la ea chiar si intr-o sarcina avansata.

 

 

 

Si Alicia Keys a urcat pe scena MVT Europe Music Awards in 2014 insarcinata si a aratat fabulos in spatele pianului, imbracata intr-o rochie alba. Kelly Clarkson a revenit pe scena care a facut-o faimoasa in urma cu mai multi ani si a cantat la American Idol chiar anul trecut, in ultimul sezon al acestei emisiuni si a reusit sa ii faca sa planga pe jurati. M.I.A. este si ea una dintre vedetele care a urcat pe scena Premiilor Grammy insarcinata, in februarie 2009, iar Jennifer Lopez a fost pe scena in 2007. O poza chiar mai veche avem cu Victoria Beckham, cand aceasta inca mai urca pe scena in postura de cantareata, in 1998.

CITESTE SI:

Tags: , ,