Vali Barbulescu – Besame (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

vali-barbulescu-besame22_tb223Vali Barbulescu aduce inca un videoclip nou. Piesa „Besame” a fost realizata in studiourile HaHaHa Production, Vali colaborand la productie cu Max Chisaru, Dorian si Diane, care este si vocea piesei.
“Besame este o piesa de vara. In adevaratul sens al cuvantului! O piesa foarte vesela, cu vibe pozitiv,

senzuala si care te face pur si simplu sa vrei sa iti traiesti viata frumos vara asta. Sunt convins ca piesa Besame va fi iubita de public si se va constitui intr-un preludiu pentru multe cupluri de indragostiti in aceasta vara. Este o piesa despre care eu cred ca are potentialul de a fi unul dintre hiturile verii 2014”, declara Vali Barbulescu.

vali barbulescu besame

Clipul a fost filmat in Grecia si spune o poveste frumoasa de vara, in care 5 tineri care se cunosc pe o plaja, ciocnesc un pahar de sampanie intr-un restaurant si apoi, dupa o noapte in care privitorul este liber sa isi imagineze orice s-ar fi putut intampla, ii regasim dormind impreuna dimineata sub soarele torid.

Incepand cu 2014, Vali Barbulescu face parte din HAHAHouse, o divizie de muzica dance a HaHaHa Production. Saptamana trecuta a lansat „Digame”

CITESTE SI:

Tags: , , ,