Usher – Good Kisser (Disclosure remix)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

usher-thumb_tb223Usher a rugat o multime de nume sa faca un remix pentru cel mai recent single al sau, Good Kisser. A venit si randul duoului britanic Disclosure care duce piesa in zona de electro brit.
Daca e sau nu o strategie buna seria de remixuri pentru aceasta piesa,

ramane de vazut, insa fanii adevarati il taxeaza prin diferite comentarii pentru alegerile pe care le face. Dupa ce a declarat ca noul sau album se indreapta in zona discului Confessions, considerat cel mai bun material al sau, Usher a lansat Good Kisser, o piesa departe de valoarea unor trackuri ca Yeah, Confessions sau Truth Hurts.

Ascultati remixul britanicilor mai departe.

Disclosure sunt unul dintre cele mai bune nume din zona electro la momentul actual, cei doi frati avand o ascensiune incredibila datorita pieselor Latch, White Noise, You & Me sau F for You. Valoarea lor a fost apreciata imediat, ajungand de pe scena britanica direct pe cea americana si primind inclusiv laude de la Mary J Blige care a aparut cu ei pe scena.

Usher a mai venit cu o piesa intre timp, I Don’t Mind, dedicata fetelor care muncesc din greu, insa nimic din ce a oferit pana acum nu se ridica la nivelul trackurilor anterioare. Cel mai recent album al sau Looking 4 Myself a primit aprecieri datorita unor productii precum Climax, Looking 4 Myself sau Sins of My Father.

Va place remixul? Intelegeti ceva din strategia lui Usher?

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,