Untold Story: Axwell si Ingrosso, come back to Romania!

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

Unul dintre cele 7 SUPERSTARURI anuntate la Untold 2017 este formata din DJ suedezi, Steve Angello si Sebastian Ingrosso. Axwell /\ Ingrosso vor mixa in luna august pentru prima data pe o scena din Romania, insa cei doi DJ au vizitat tara noastra in urma cu trei ani cand au filmat la Bucuresti videoclipul pentru piesa “On my way”.

Tot un suedez, celebrul regizor Christian Larson, a fost cel care a realizat blockbusterul de actiune, cu scene de mare lupta, personaje memorabile si mafia pariurilor.

Videoclipul, ce poate fi catalogat un adevarat “short movie”, debuteaza cu cei doi DJ in postura de inamici de lupta, inconjurati de smecheri de cartier cu muschi intr-unul dintre cartierele rau famate din Capitala. Unul dintre personaje, organizator de pariuri ilegale de lupta aranjate chiar vorbeste in limba romana in clip, in timp ce tricolorul este prezent in primele secvente.

Videoclipul celor de la Axwell /\ Ingrosso pentru piesa “On My Way” a fost lansat in martie 2015 iar pana in prezent a adunat aproape 10 milioane de vizualizari. De remarcat ca in timpul concertelor celor doi DJ videoclipul filmat la noi in tara ruleaza in fundal, iar povestea continua in clipul piesei “Can’t Hold Us Down”. Axwell & Ingrosso si Steve Aoki vor fi prezenti pentru prima data la UNTOLD si se alatura celor 5 superstaruri care au scris deja pagini numeroase in povestea celui mai mare festival din estul Europei.

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,