Travka – Distante (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

travka-thumb_451_tb223Trupa Travka sarbatoreste 12 ani de existenta si le ofera fanilor o noua piesa si un videoclip filmat in inima orasului – Distante.
Piesa Distante pentru noi este un nou inceput, o noua directie. In vara asta, va pregatim pentru o toamna vie.

Videoclipul isi spune povestea de la sine, iar muzica Travka a inspirat manifestul celor doi creatori, Paul Manolescu (Eyedrops) si Mihai Chinaloglu, care e un exercitiu de pace. Distante marcheaza si un moment din existenta Travka – suntem in anul 12.

Niciodata nu mi-au placut zilele de nastere, pentru ca toate, fara exceptie, au ceva ipocrit in ele… Atat de ipocrit incat pana chiar si sarbatoritul uita de cele mai multe ori ce sarbatoreste, pe cine petrece si unde se duce dupa atata la multi ani, sanatate si fericire. A trecut si Craciunul, Hristos a inviat, ziuacarnivorului domestic a trecut, dar…eheei… multe mai sunt de petrecut prin lumea asta pustie de atata bine.

Poate ca in loc sa va invit pe 29 mai la Ziua Travka, ar trebui sa va dau o umbrela imensa, multifunctionala, ermetica si usor de utilizat in toate timpurile cand aveti nevoie de voi curati, fara pete, si inca in viata. Dar nu am o astfel de umbrela, si cum nici atat de intelept nu sunt ca sa dau lectii de supravietuire pe timp de ceata… am gasit inca un motiv din atatea motive care asteapta sa fie formulate si exprimate (pentru ca pot sa fac asta) de vreme ce lumii ii place sa petreaca… si m-am gandit ca ar fi pacat, tocmai acum cand Travka suna mai bine ca niciodata… sa nu va cantam ce-am inteles noi din 12 ani de atata muzica, a declarat George Gadei.

Concertul Travka are loc in aceasta seara in Silver Church.

CITESTE SI:

Tags: , ,