Topul celor mai sexy femei din lume (galerie foto NSFW)

Written by blue dj on . Posted in Monden

femei-sexy-din-lume_tb223Topul celor ai sexy femei din lume a starnit o multime de controverse cand a aparut. Cine e pe primul loc si a reusit sa o scoata din clasament pe Rihanna?
Primele doua pozitii din clasamentul FHM sunt ocupate de actrite, in timp ce Riri a picat pe locul 3, insa pe 4 o gasim pe

cea care a starnit cele mai multe fantezii anul trecut, modelul Emily Ratajkowski. Printre cele mai sexy femei o gasim pe tanara Ariana Grande (locul 77), modelul Bar Rafaeli (66), suprinzator sau nu Britney Spears (59), Kim Kardashian (38), Megan Fox (29) intrecuta de Taylor Swift (27.)

fete

20. Emma Stone
19. Emma Watson
18. Kate Upton
17. Rachel Riley
16. Keeley Hazell
15. Pixie Lott
14. Helen Flanagan
13. Cheryl Cole
12. Katy Perry
11. Emilia Clarke
10. Scarlett Johansson
9. Nicole Scherzinger
8. Lucy Mecklenburgh
7. Beyoncé Knowles
6. Mila Kunis
5. Kaley Cuoco
4. Emily Ratajkowski
3. Rihanna
2. Michelle Keegan
1. Jennifer Lawrence

Alegerea pe prima pozitie a actritei Jennifer Lawrence a starnit ceva controverse, multi nefiind de acord ca ea le-ar intrece in senzualitate pe Mila Kunis, Megan Fox sau chiar Cheryl Cole. Acelasi lucru s-ar putea spune si despre clasamentul celor de la People, care o pun drept cea mai frumoasa femeie din lume pe actrita Lupita Nyong’O, o adevarata revelatie datorta filmului 12 Years a Slave. Daca vreti sa o vedeti pe Riri in toata splendoarea, aici gasiti o galerie foto cu ea topless.

Voi ce ziceti? Care e cea mai sexy femeie din lume?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,