Topul celor mai difuzate piese romanesti (29.06-05.07)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

bug-thumb_tb223 Pentru inca o saptamana Smiley ramane in fruntea topului celor mai difuzate piese romanesti cu Oarecare, in timp ce Delia sta aproape, pe locul doi, alaturi de Carla’s Dreams si Cum ne noi. Fata de saptamana trecuta, Uddi a reusit sa mai urce o pozitie cu piesa Aseara ti-am luat basma, si dupa ce si-a facut debutul pe 10 a urcat pe 9, in timp ce BUG Mafia coboara pe ultimul loc.

Fata de saptamana trecuta, Uddi a reusit sa mai urce o pozitie cu piesa Aseara ti-am luat basma, si dupa ce si-a facut debutul pe 10 a urcat pe 9, in timp ce BUG Mafia coboara pe ultimul loc. Piesa Sa cante trompetele a fost lansata anul trecut, dar se pare ca radiourile de abia acum au inceput sa o ia in seama. Naguale si Andra stationeaza pe 3 cu Falava, in timp ce Dan Bittman si Peter Pop fac schimb de locuri, iar solistul Holograf urca pe 4 cu Si ingerii au demonii lor.

Mai jos aveti clasamentul realizat de Mediaforest.

1. Smiley – Oarecare
2. Carla’s Dream feat. Delia – Cum ne noi
3. Naguale feat. Andra – Falava
4. Dan Bittman – Si ingerii au demonii lor
5. Peter Pop feat. Lora – Singuri in doi
6. Nicoleta Nuca – Nu sunt
7. Delia Matache – Inimi desenate
8. Connect- R feat. Shift – Baga mare
9. Uddi – Aseara ti-am luat basma
10. BUG Mafia feat. Fely – Sa cante trompetele

Pe TV, lucrurile stau diferit si gasim piese care pe radio nu sunt la fel de difuzate. Spre exemplu, Smiley e abia pe locul 4 , in timp ce pe prima pozitie se afla Carla’s Dreams si Delia, iar Adi Cristescu si gasca de la Rappin On si-au facut debutul cu piesa Vara si vagabondul. In plus, Inna a revenit cu Diggy Down, iar Connect-R se afla la coada clasamentului cu Baga mare.

Voi ce de ce piese v-ati plictisit?

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,