Top 10 piese trance din primavara 2014 (mix inclus)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

kristofer-top-10-spring-small_tb223Am intrat in luna iunie, deci sezonul de vara, vacantele, festivalurile si petrecerile la piscina sunt iminente. In timpul in care va faceti planuri pentru lunie de vara care ne bat la usa, va invitam sa ascultati topul trance devenit deja traditie la sfarsitul fiecarui sezon, Nu oricum, ci intr-un mix de 60 de minute!

De aproape trei ani de zile realizam, dupa fiecare sezon, un top 10 cu cele mai tari piese trance din ultimele trei luni. Astazi, in colimatorul nostru au intrat release-urile trance din martie, aprilie si mai. Ne-a fost greu sa selectam doar 10 titluri, avand in vedere avalansa de piese trance de calitate lansate in ultimele 90 de zile. Selectia imi apartine, este subiectiva, dar reprezentativa pentru ceea ce se aude astazi pe scena trance.

cover art kristofer top spring

Ca de obicei, ordinea in care am mentionat titlurile nu reprezinta pozitia pieselor in clasament, ci in mixul de 60 de minute pe care l-am realizat cu piesele din top. Totusi, mai jos, dupa ce veti asculta toate piesele din acest best of trance pentru primavara care tocmai s-a incheiat, vom vorbi despre favoritele noastre.

Funkagenda – One Day At A Time [Trice]

Alexander Popov – Quantum [Armind]

Holbrook & Skykeeper – Voyager [Interstate]

Bogdan Vix & Renee Stahl – Forever [Armind]

Rafael Frost & Jennifer Rene – Higher (Hazem Beltagui Remix) [Amsterdam Trance Records]

Dimension – Gallaecia (Original Mix) [A State of Trance]

Aly & Fila feat. Jaren – End Of The Road (Hazem Beltagui Remix) [Armada]

Denise Rivera – Perfect Ending (Kaimo K Remix) [Amsterdam Trance Records]

Menno de Jong feat. Noire Lee – Creatures Of The Night (Adam Ellis Remix) [In Trance We Trust]

Neptune Project – Lost All My Tears (Original Mix) [Future Sound of Egypt]

 

Despre 7 din cele 10 piese din best of-ul nostru am vorbit pe Urban.ro, pentru majoritatea dintre acestea dedicand in mod special un review. 3 dintre ele sunt prezente pe compilatia A State of Trance 2014 mixata de Armin van Buuren, in timp ce nu mai putin de 6 au fost lansate la label-urile de la Armada Music. Vine tare din spate Raz Nitzan cu al lui Amsterdam Trance Records, care se lauda cu 2 remixuri in topul nostru.

Campionul primaverii este, ca si in iarna de altfel, egipteanul Hazem Beltagui. Efectiv ne-a cucerit cu melontrance-ul sau! Unul dintre cele doua remixuri din top ale lui Hazem Beltagui, mai precis cel pentru Aly & Fila feat. Jaren – End of The Road, este piesa noastra favorita din clasament! Foarte emotionanta si moody, are mari sanse sa fie desemnata de noi piesa trance a anului.

In mixul nostru pentru aceasta primavara l-am inclus si pe Bogdan Vix, care a dat lovitura cu “Forever”, piesa acestuia auzindu-se in mai toate seturile lui Armin van Buuren din ultimele luni.

In continuare puteti asculta mixul. 60 de minute continand crema muzicii trance lansata in aceasta primavara!

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,