Top 10 piese straine difuzate (14.07-20.07)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

top 10 strEnrique Iglesias mai urca o pozitie in topul celor mai difuzate piese straine dupa ce saptamana trecuta si-a facut debutul pe locul 9 cu Bailando. Katy Perry are o coborare dramatica de pe 3 pana pe 6, in timp ce Ed Sheeran ramane in continuare pe locul 1.

Saptamanile trecute o aveam chiar si pe Jessie Ware cu Wildest Moments intre cele mai difuzate piese, insa a parasit rapid clasamentul, in schimb au intrat si au urcat incet si sigur Nico & Vinz cu Am I Wrong. Ne-au parasit Mr. Probz, iar Pharrell e in continuare in clasament, in ciuda faptului ca de la Happy el a mai lansat alte doua singles.

Mai jos aveti topul realizat de Radio Blue EnerGy.

1. Ed Sheeran – I See Fire
2. Nico & Vinz – Am I Wrong
3. Pharrell – Happy
4. Indila – Derniere Danse
5. Jason Derulo – Stupid Love
6. Katy Perry – Dark Horse
7. Avicii – Hey Brother
8. Enrique Iglesias feat. Gente de Zona – Bailando
9. Emeli Sande – My Kind of Love
10. Arash feat. Helena – One Day

Versiunea in engleza a piesei Bailando, alaturi de Sean Paul, o gasiti aici, suna la fel de bine ca originalul. Nico & Vinz au fost prezenti la Jimmy Fallon pentru a ne canta live primul lor succes mondial, insa la noi mai toate single-urile ajung greu. Pharrell se afla deja la piesa cu numarul trei promovata de pe GIRL dupa Marilyn Monroe a urmat Come Get It Bae, iar Katy Perry la fel, zilele acestea lansand lyric video-ul pentru This Is How We Do.

De ce piese de la radio v-ati plictisit deja?

CITESTE SI:

Tags: , , , , , , ,