Top 10 – Cele mai sexy videoclipuri

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

the pussycat dolls 145269Videoclipurile au starnit mereu controverse, iar daca un artist a vrut sa creeze un buzz in jurul sau, a venit cu un clip sexy. Am ales pentru voi cateva dintre clipurile care au reusit sa starneasca imaginatia dar si discutiile contradictorii.

In lista noastra am ales clipurile artistilor internationali, cu o singura exceptie, pentru ca pe cele romanesti le cunoastem deja, iar „lupta” intre ele e acerba. Prima pe lista noastra e Shakira cu Rihanna in clipul pentru Can’t Remember to Forget You, un material video ce a fost acuzat inclusiv ca promoveaza lesbianismul.

Pussycat Dolls au fost mereu printre cele mai sexy si provocatoare aparitii, iar odata cu Wrecking Ball, Miley Cyrs s-a dezbracat de tot si nu mai are nici un fel de secret. Dirrty si Pour It Up sunt iar doua clipuri care au reusit sa isi atraga o multime de comentarii la momentul aparitiei, in timp ce White Stripes si-a luat-o drept stripperite pe nimeni alta decat sexy Kate Moss. In topul nostru, cel mai sexy clip ramane Blurred Lines in varianta necenzurata, unde Emily Ratajkowski se dezbraca de tot. De altfel, ea a fost inclusa si in topul celor mai sexy femei din lume, top pe care il gasiti aici.

Intre clipurile sexy romanesti ar intra si Glorya cu Casi Casi. Voi pe cine ati mai adauga in clasament?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,