TATU – Love in Every Moment (ultimul videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

tatu-thumb_tb223t.A.T.u. lanseaza ultilmul lor videoclip din cariera, Love in Every Moment, un material video in care apar doi indragostiti si incercarile acestora de a comunica la distanta, presarate cu cadre in care Lena si Yulia apar separat.
Se pa re ca cele doua componente ale grupului nu au vrut sa apara impreuna in videoclip, asa ca au fost filmate separata, Love in Every Moment fiind ultimul single din cariera unui grup care a influentat vietile a mii de adolescenti.

t_A_T_u_-Love-in-Every-Moment-2014

 

Dati play mai departe.

t.A.T.u. au aparut in 1999 si au cucerit instant intreaga lume muzicala, un lucru neasteptat pentru un grup de fete din Rusia, care nici macar nu cantau majoritatea pieselor in engleza. Chiar si asa, au reusit sa domine industria muzicala pentru o buna parte a anilor 2000, lansand piese ca All The Things She Said, Nas Ne Dogonyat, 30 Minutes, Not Gonna Get Us sau All About Us. Intr-un interviu pe care fetele ni l-au acordat odata cu prezenta lor la Vocea Romaniei, am aflat cum stau lucrurile de fapt, iar mai multe puteti afla aici. t.A.T.u. au avut cariera presarata cu acuzatii de lesbianism si provocari constante pentru presa mondiala, dar care le-au adus aprecieri din partea fanilor din intreaga lume.

Voi ce ziceti, e cel mai bun final pentru t.A.T.u.?

CITESTE SI:

Tags: , ,