Super8 & Tab vs. Jaytech – Code Red (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

super8 & tab jaytech code redSuper8 & Tab si Jaytech, doua dintre numele ce reprezinta temelia Anjunabeats, le-au facut o surpriza fanilor si au colaborat pentru „Code Red”, o productie instrumentala melodioasa si catchy.
Au mixat impreuna la nenumarate evenimente, si-au remixat

piesele intre ei, iar recent au avut un turneu impreuna in Statele Unite care s-a intitulat exact ca piesa pe care va invitam sa o ascultam impreuna astazi: Code Red – colaborarea dintre duo-ul finlandez Super8 & Tab si australianul Jaytech. Despre ei vorbeam mai devreme!

Cod rosu de productii tari la Anjunabeats! Fie ca este vorba de Andrew Bayer, ilan Bluestone si Jaytech, fie de britanicii de la Above & Beyond (detinatorii casei de discuri), Anjunabeats scoate ce e mai bun de la artistii sai.

Britanicii si-au adjudecat nisa „trance 2.0” (farty & melodic progressive trance), lasand in urma ritmurile euforice din epoca Tri-State. La fel au facut si finlandezii de la Super8 & Tab in 2010, cand au lansat albumul „Empire”. Au deja vreo 4 ani de cand se concetreaza pe noul sound Anjunabeats. Scot productii acceptabile, dar nu la fel de memorabile precum „Suru” sau „Helsinki Scorchin'”.

„Code Red” va fi lansata pe 26 mai 2014. Va place?

 

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,