Steve Angello vs. AN21 & Sebjak – Gods (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

steve-angello-an21-sebjak_tb223Pana ce isi lanseaza noul album, Steve Angello isi continua seria de colaborari cu artistii de la Size Records, labelul sau. De aceasta data a lucrat cu doi suedezi ca si el, AN21 si Sebjak, pentru „Gods”.
Imediat dupa ce a terminat socotelile cu Swedish House Mafia, Steve Angello a anuntat extinderea Size Records

cu artisti si genuri noi si, mai important pentru cariera sa, albumul „Wild Youth” care, conform spuselor sale, „va avea substanta, fiind mult mai mult decat un album cu 12 bangers”. Pana atunci, ii ascultam colaborarea cu AN21 si Sebjak, intitulata „Gods”, care va fi lansata saptamana viitoare la Size.

 

 

A se observa felul in care Steve a tinut sa urce „Gods” pe contul de Soundcloud al casei sale de discuri: si-a prescurtat numele cu S-A, dand sansa celorlalte doua nume sa straluceasca. E o treaba in acord cu ce declara de cateva luni bune acesta despre Size Records, cum ca labelul este in primul rand o familie, nicidecum un breloc pe care sa il afiseze in interviuri si care sa il ajute sa isi completeze seturile.

„Gods” este cea de-a doua colaborare a lui Steve Angello pe anul acesta, dupa ce in aprilie a lansat, impreuna cu Dimitri Vengelis & Wyman, „Payback” – care s-a vandut si s-a ascultat ca painea calda. Aceiasi Dimitri Bangelis si Wyman au colaborat in iarna cu AN21 pentru „Rebel”. Cat despre Sebjak, cel mai recent release al acestuia la Size Records este „Liceu”, o piesa realizata alaturi de Marcus Schossow.

Ati auzit dupa drop whooop-ul si agresivitatea imprumutate de la KNAS, nu?

 

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,