Steaua si-a luat un jucator NEMURITOR

Written by blue dj on . Posted in Stiri

steaua-si-a-luat-un-jucator-nemuritor-nici-nu-se-vede-varsta-din-buletin-il-ajuta-mult-tehnica-cine-a_size7Steaua si-a luat un jucator NEMURITOR: „Nici nu se vede varsta din buletin! Il ajuta mult tehnica” Cine a venit sa ia titlul
PRO TV prezinta: Petrolul – Astra, miercuri 20:30 si Steaua – Dinamo, joi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

„Eu vreau sa cred ca transferul lui Keseru la Steaua este reusit, mai ales ca este oradean de-al meu. Sper sa fie un castig real pentru Steaua. Cred ca mai are nevoie de incredere, insa am vazut la el cateva stangacii, dar cu timpul sunt sigur ca si le va regla. Jocul sau poate sa creasca mai mult in urmatoarea perioada.”, a spus Emerich Ienei despre cel mai bun stelist in ultimele meciuri.

steaua-si-a-luat-un-jucator-nemuritor-nici-nu-se-vede-varsta-din-buletin-il-ajuta-mult-tehnica-cine-a_size7

Ienei il lauda pe Sanmartean, despre care spune ca nu isi arata varsta in teren, insa are retineri in ceea ce priveste viitorul acestuia in Ghencea, fiind de parere ca Steaua l-a adus doar pentru a lua titlul: „Sanmartean are o experienta mult mai mare. El poseda si o tehnica foarte buna, are viziune, este un jucator creativ. Pe Sanmartean il ajuta foarte mult si tehnica, data fiind si pozitia pe care evolueaza. Eu spun ca Steaua l-a luat doar pentru retur, dupa aceea ramane de vazut. in fotbalul modern conteaza si varsta, dar la el se vede mai mult cea fiziologica si nu cea cronologica, asta si pentru ca se pregateste foarte bine.”

Ienei a comentat si situatia lui Dinamo, pe care o lauda ca a pornit reconstructia: „Nu cred ca este o problema ca Dinamo joaca in deplasare. Meciul este deschis oricarui rezultat. Cei de la Dinamo au problemele lor, echipa se afla in reconstructie. Chiar ii felicit ca s-au gandit din timp la reconstructie.”

Sursa:sport.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , , , , , ,