Sophie Ellis-Bextor – Death Of Love (Mariachi version)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Sophie Ellis-Bextor a lansat o versiune alternativă a piesei ”Death Of Love”. Într-un videoclip nou, filmat live, artista interpretează piesa alături de o trupă de mariachi.
După piesele ”Come With Us”, ”Crystallise” și ”Wild Forever”, Sophie Ellis-Bextor continuă promovarea albumului ”Familia” cu piesa ”Death Of Love”. Melodia a fost compusă de artistă împreună cu Ed Harcourt, pentru această piesă fiind lansat

deja un videoclip, în urmă cu câteva zile. Aflată însă în Mexic, la filmările clipului oficial, Sophie a înregistrat o versiune alternativă a piesei, dar și a videoclipului, împreună cu o trupă de mariachi.

”A fost un vis împlinit să cânt piesa ”Death Of Love” cu tipii ăștia din Mexic”, a declarat Sophie.

Discul ”Familia”, ce include piesa ”Death Of Love”, este un proiect de care Ellis-Bextor este extrem de încântată, într-un interviu acordat anul trecut mărturisind că noul disc este mai îndrăzneț decât precedentul.

”Noul meu album, ”Familia”, este sora mai extrovertită a lui ”Wanderlust”. Fata din Wanderlust se mută din Europa de Est în mai calda și însorita Americă de Sud, unde dă vodka pe tequila.”

Albumul ”Familia” a fost lansat pe 2 septembrie 2016. Discul a debutat pe poziția a 3-a în topul UK Indie Albums Chart.

Tracklist „Familia” – Sophie Ellis-Bextor:

01.Wild Forever
02.Death Of Love
03.Crystallise
04.Hush Little Voices
05.Here Comes The Rapture
06.Come With Us
07.Cassandra
08.My Puppet Heart
09.Unrequited
10.The Saddest Happiness
11.Don’t Shy Away

 

 

CITESTE SI:

Tags: , , , , , , ,