Sied van Riel & Leaving Atlantis – Solitaire (piesa noua)

Written by Adrian on . Posted in Muzica

Dupa ce si-a actualizat hitul „Don’t Belong”, Sied van Riel revine cu cea de-a doua productie a sa din 2017. Este vorba de „Solitaire”, o colaborare vocal trance cu duoul Leaving Atlantis.
„Solitaire” nu este o piesa 100% noua, ci un remake al variantei originale a celor de la Leaving Atlantis, lansata acum vreo 6 ani de acestia pe albumul „Strange New World”.

Suna extrem de bine la 136 BPM, vocalul lui Signe G Thorup fiind componenta de rezistenta a acestui refresh trance semnat de Sied van Riel.

Sied van Riel & Leaving Atlantis – Solitaire (Extended Mix)

Daca este un lucru la care exceleaza Sied van Riel, acela este felul in care reuseste sa lucreze cu vocalurile. Majoritatea release-urilor sale sunt instrumentale, puternice, melodioase, insa cand printre beaturi apare si-o voce, sigur e ceva de neuitat.
Daca nu va mai amintiti de „Share This Night” (feat. Chris Jones), poate nu ati uitat primul remix al lunii prezentat de noi anul acesta, nimic altceva decat noul remix al lui Sied van Riel pentru „Don’t Belong”, una dintre piesele progressive trance ale anului 2007. Asadar, se pare ca Sied van Riel are o perioada in care da atentie unor piese mai vechi. Chiar suntem curiosi ce urmeaza.
„Solitaire” a fost lansata ieri, 10 aprilie, cu labelul Rielism pe care Sied van Riel il gestioneaza sub umbrela Black Hole Recordings. Aproape toata lumea buna din zona trance este deja/s-a mutat la Black Hole!

V-am incantat urechile cu acest vocal trance!

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,