Sia – Chandelier (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

sia-thumb_tb223Sia Furler lanseaza videoclipul piesei Chandelier, primul extras single de pe albumul 1000 Forms of Fear. O micuta balerina cu o peruca marca Sia e personajul principal al clipului Chandelier, iar noi suntem invitati in casa dezolanta a acesteia.

Producatoare a numeroase hituri pentru Beyonce, Rihanna, David Guetta sau Britney Spears, artista de origine australiana revine in industria muzicala cu single-ul “Chandelier”, piesa ce se regaseste pe cel de-al saselea album, “1000 Forms of Fear”, pe care il va lansa in vara anului 2014.

Urmariti mai departe.

Piesa este compusa de catre Sia, alaturi de Jesse Shatkin si produsa cu Greg Kurstin, iar in videoclip o regasim pe actrita de numai 12 ani, Maddie Ziegler, cunoscuta datorita show-ului de televiziune Dance Moms. Cel mai recent hit al sau, “Elastic Heart”, face parte din coloana sonora a filmului “The Hunger Games” si este un feat cu The Weekend si Diplo.

Mai multe despre Sia puteti citi aici, e un artist complex, care ofera hituri in decursul catorva minute si chiar asa ramane unul departe de lumina reflectoarelor.

Va place videoclipul? Piesa v-a prins?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,