Serge Landar – The Mist (Muzica Noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Piesa pe care urmeaza sa v-o prezentam pe acest final de saptamana, cea care ne-a atras cel mai mult dintre cele lansate in ultimele 7 zile, nu este nici trance si nici nu vine de la vreun nume mare, ci este progressive si semnata de un upcomer.
Daca nici noi nu il stiam pana acum cateva luni, cand a inceput sa lanseze piese progressive si progressive trance pe banda rulanta, bagam mana in foc ca nici voi

nu ati auzit de el.

Numele lui de scena este Serge Landar, vine din Ucraina, iar ritmurile sale deep, groovy, dar melodice ne-au cucerit. Iar noi credem ca „The Mist”, piesa inclusa pe cel mai nou EP al sau lansat luni la Saturate Audio, merita sa ajunga si la urechile voastre!

Piesa saptamanii: Serge Landar – The Mist [Saturate Audio]

„The Mist” este cea de-a doua dintre cele trei piese de pe primul EP lansat de Serge Landar la Saturate Audio, release intitulat ca piesa care l-a adus pe ucrainean la casa de discuri manageriata de Basil O’Glue si Styller. „Underwater” a fost inclusa pe cel de-al doilea volum al compilatiei Saturate Audio Immersed, lansat toamna trecuta pe 2 CD-uri care efectiv au dat tonul in zona progressive trance.

Ne-a placut mereu sa promovam DJ-ii si producatorii de muzica electronica mai putin cunoscuti si ne bucuram ca astfel de talente reusesc sa livreze piese si release-uri ataaat de bine legate.

Ce ziceti De piesa? Va place?

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,