Sam Smith pregateste o colaborare neasteptata

Written by Stefan on . Posted in Evenimente

Sam Smith a intrat in studio alaturi de Timbaland, cel care a compus o multime de hituri de-a lungul anilor. Colaborarea celor doi e neasteptata pentru ca Timbo e mai degraba cunoscut pentru piesele sale R&B, hip-hop si mai putin pentru pop-ul influentat de soul al britanicului.
Sam Smith a luat o pauza de la muzica dupa succesul pe care l-a inregistrat cu albumul sau de debut, In the Lonely Hour.

Dupa ce a luat si premiul Oscar pentru Writing’s on the Wall, tema filmului James Bond – Spectre, cantaretul s-a retras din lumina reflectoarelor si a mai postat doar sporadic pe retelele de socializare.

Timbaland e unul dintre producatorii care a dat muzicii o multime de hituri si pana anul trecut a fost printre cei care au compus muzica pentru serialul Empire. Anul trecut ar fi trebuit sa apara si albumul Textbook Timbo, insa lansare a fost amanta pentru acest an. Ultimul sau material a aparut in 2009, Shock Value 2 oferind hituri ca Morning After Dark, Carry Out sau If We Ever Meet Again.
Sam Smith e unul dintre cei mai apreciati artisti britanici ai momentului, ajungand pe locul doi in Hot 100 cu Stay With Me si pe locul 5 cu I’m Not the Only One. In plus, a castigat patru premii Grammy: Record of the Year, Song of the Year pentru Stay With Me, Best Pop Vocal Album, In the Lonely Hour si Best New Artist.

Ce fel de sound credeti ca ar putea oferi o asemenea colaborare?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,