Robin Thicke – Still Madly Crazy (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

robin-thumb_tb223Robin Thicke face inca o declaratie de dragoste pentru sotia lui, actrita Paula Patton. Still Madly Crazy e cel mai recent videoclip al cantaretului care isi cere scuze si spune, inca o data, ca o iubeste. Thicke cere ajutorul catorva copii care sa puna in scena o nunta.

Copiii isi intra foarte bine in rol, spun discursuri, arunca cu buchete si se bat cu bucati de tort in Still Madly Crazy, toti fiind imbracati de gala – de la costume la rochite albe.

Urmariti mai departe.

Despre noul sau album, Paula, Robin Thicke a declarat ca o multime de artisti au mai procedat la fel de-a lungul timpului si chiar daca nu au spus-o clar, piesele erau facute in acest scop.

Obviously all the songs were about her or about how I feel about her. A lot of songwriters have done this kind of thing before. They won’t tell you in the title or they’ll be suggestive. I was just like, ‘There’s no reason to hide who this is about.’ It’s all about her.”

Thicke a mai lansat un single de pe noul sau disc, Get Her Back, cu un clip ceva mai dramatic, pe care il puteti urmari aici. Cantaretul R&B si-a asumat un risc destul de mare lansand un material pe care el l-a produs si gandit special pentru a-si recuceri sotia. Succesul Blurred Lines, o productie semnata de Pharrell l-a propulsat in topurile din intreaga lume si i-a adus un statut pe care pana acum nu il atinsese, iar materialul Paula l-ar putea trage in jos.

Cum vi se pare piesa? Ce ziceti de clip?

CITESTE SI:

Tags: , ,