Remixul lunii: Motorcycle – As The Rush Comes (Adam Ellis Remix)

Written by Adrian on . Posted in Muzica

In 2003, Gabriel & Dresden si JES lansau, sub proiectul progressive trance Motorcycle, „As The Rush Comes”, o piesa care avea sa devina unul dintre cele mai mari hituri vocal trance ale tuturor timpurilor.
De-a lungul acestor 13-14 ani de cand „As The Rush Comes” este una dintre piesele de rezistenta ale DJ-ilor trance, zeci de remixuri au fost realizate si

lansate de nume precum Armin van Buuren, Above & Beyond, Markus Schulz, Daniel Kandi, Heatbeat sau Dash Berlin.

Se pare ca nu ne vom satura niciodata de aceasta bijuterie vocal trance a grupului Motorcycle, mai ales in conditiile in care producatori precum Adam Ellis vin cu remixuri care nu pot fi incadrate decat in categoria exceptionalului.

Remixul lunii: Motorcycle – As The Rush Comes (Adam Ellis Remix)

Abilitatile lui Adam Ellis de producator si mai ales de remixer n-ar trebui sa va fie straine. In ultimii ani, acesta a fost o prezenta obisnuita printre articolele si topurile noastre. In 2014, doua dintre remixurile sale au intrat in topul nostru trance de final de an, iar anul trecut am fost fermecati de „Set To Sail”, colaborarea vocal trance pe care a avut-o cu bunul sau prieten Menno de Jong si cu vocalista Kate Louise Smith.

Remixul pentru „As The Rush Comes” a fost anuntat de Adam Ellis in contextul in care acesta a intrat de curand pe Amplifyd Music, o platforma care isi propune sa conectezii artistii din lumea dance si comunitatile de fani intr-un fel pe care cica nu l-am mai vazut pana acum. Suntem foarte curiosi si abia asteptam sa vedem primele rezultate!

Ce parere aveti de alegerea noastra privind remixul lunii martie?

 

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,