Remixul lunii: Kensington – Sorry (Armin van Buuren Remix)

Written by Adrian on . Posted in Muzica

Nu putem merge mai departe pana nu incheiem socotelile cu luna iunie, prezentandu-va remixul care ne-a vrajit in primele zile de vara.
Dupa ce in 2015 a lucrat cu ei pentru single-ul „Heading Up High” de pe albumul „Embrace”

Armin van Buuren i-a invitat pe conationalii din trupa Kensington sa aiba si ei un moment special pe Amsterdam ArenA, in cadrul mega-evenimentului The Best of Armin Only care a avut loc la jumatatea lunii mai. Ca reprezentatia acestora sa nu se rezume numai la colaborarea lor, Armin van Buuren a remixat „Sorry”, unul dintre cele mai recente single-uri ale deja celebrei trupe rock.
Kensington – Sorry (Armin van Buuren Remix)

Inclus in editia 818 a emisiunii A State of Trance si redat ca „future favorite” (cea mai votata piesa de catre ascultatori) o saptamana mai tarziu, remixul lui Armin van Buuren este rapid, euforic, melodic, asa cum oricarui rework trance ii sta bine in playlisturile noastre.
Totusi, vestea extrem de proasta e ca acest remix nu va fi lansat intrucat nu a primit unda verde din partea trupei Kensington, semnata cu gigantul label Universal Music.
In trecut v-am mai prezentat remixuri semnate de Armin van Buuren, incepand cu cel pentru Kat Crazy si terminand cu cel pentru Emma Hewitt – Colours, probabil una dintre cele mai reusite productii marca Armin van Buuren din ultimul deceniu.

Va pare rau ca nu va fi lansat?

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Sursa: Urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,