Red Blonde – LeeChi (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

leechi5_tb223“LeeChi”, cel mai nou single RedBlonde, se bucură de un videoclip in regia fratilor Richard Stan si Claudiu Stan, echipa care a lucrat cu Puya, Connect-R, Delia si Doddy cu Lora.Scenariul clipului, cel putin la fel de original ca piesa, le surprinde pe Madalina și Alina jefuind o bancă si cheltuind,

mai apoi, banii pe tot felul de lucruri materiale, pe care majoritatea oamenilor si le doresc: o masina, o casa si multe haine.

LeeChi4

“Încă din primul moment în care am citit scenariul, ne-a plăcut foarte mult ideea și cursul poveștii! Ne bucurăm că am avut lângă noi o întreagă echipă de profesioniști, de la producție, până la make-up, hair și styling. Cu o seară înainte de ziua filmarilor, am avut un concert în afara Bucureștiului, după care n-am reușit să dormim decât o oră. Deși am resimțit oboseala ultimelor zile, în timpul filmărilor am dat tot ce am avut mai bun, așa că, totul a decurs ca la carte iar rezultatul e pe masură. Ne place foarte tare faptul că noul nostru videoclip, “LeeChi”, arată ca un film de scurtmetraj, imaginea, cadrele spectaculoase și montajul inedit sunt meritul echipei Vision Production, căreia îi multumim.” ne-au spus Alina și Mădălina.

In finalul clipului, le vedem pe cele doua fete jefuite la randul lor, in vila pe care tocmai si-au cumparat-o cu banii furati. Videoclipul piesei este o parodie a “circuitului banilor în natura”, atat de prezent in viata fiecaruia dintre noi. PLAY!

Red Blonde – LeeChi (videoclip oficial)