Rashid feat Gabriel Cotabita – Domnisoara (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

rashid22_tb223Rashid, unul dintre ‘baietii rai’ ai hip-hop-ului romanesc, ne aduce in aceasta primavara o colaborare cel putin surprinzatoare. Membrul C.I.A. lanseaza videoclipul ‘Domnisoara’ alaturi de Gabriel Cotabita.‘Piesa in sine ma ‘obsedeaza’ inca din copilarie, dar concret ideea acestei productii a incoltit acum doi ani, cand am redescoperit-o. Acum cateva luni le-am spus lui Smiley si lui Alex Velea ca vreau sa fac un remake al piesei, lor li s-a parut fresh si… l-am sunat pe Gabi. I-a placut sound-ul, abordarea mea pe piesa, a venit la studio, si-a facut treaba impecabil ca de obicei si restul… e cancan’, ne-a declarat Rashid.

rashid

In legatura cu locul muzicii hip-hop in cadrul industriei muzicale de la noi din acest moment, Rashid ne-a marturisit: ‘Mie mi se pare ca sound-ul a evoluat, subiectele abordate sunt mai relaxate decat in trecut si pe undeva se tinde spre normalitate, publicul avand la dispozitie o paleta mai variata de artisti’.

In vara lui 2013, Rashid a colaborat cu Bibanu MixXL pentru piesa ‘Zile bune zile rele’. Piesa ‘Zile bune, zile rele’ este o productie DopeFilm Records, labelul care a lansat in ultimii doi ani single-uri ca ‘La fel’ (cu Delia Matache) sau ‘Campion’ (cu Puya). Bibanu MixXL: ‘Piesa am facut-o dupa primul concert al lui Sisu in libertate, intr-un moment de relaxare dupa o seara nebuna de party in Brasov. Rashid a scris refrenul in 5 minute si practic acesta a reprezentat scheletul intregii piese.

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,