Radion6 – World Of Tomorrow (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

Cucerindu-ne in februarie cu „Cycle of Life”, olandezul de la Radion6 nu se lasa si vine cu inca un instrumental trance de zile mari, „World Of Tomorrow”!Nu stim cum se face ca inca nu i-am dedicat macar un articol pana acum lui Radion6, insa speram ca astazi sa incepem sa ne luam revansa.
Ruud Kretzers este foarte talentat, iar in ultimii ani a pendulat intre Flashover, Black Hole si Armada Music, toti colosii incercand sa il convinga sa isi lanseze piesele intr-un loc sau altul.

Se pare ca in cele din urma s-a stabilit la casa de discuri a lui Armin van Buuren, cel care a inclus nu una, ci doua productii marca Radion6 pe noua compilatie A State of Trance 2017. Una dintre este, iata, „World Of Tomorrow”!

Ascultăm Radion6 – World Of Tomorrow

Anul trecut, in setul memorabil al lui Armin van Buuren de la Untold 2016, Radion6 a avut locul sau cinste cu „Livin The Dream” si cu remixul pentru Marco V – Simulated, doua productii pe care le-am vazut si pe compilatia ASOT Year Mix 2016.
Suntem in 2017, iar Radion6 trece la urmatorul nivel. Dupa „Cycle of Life”, una dintre favoritele noastre din primele luni ale anului, il regasim pe olandez pe cunoscutul volum A State of Trance – editia 2017. Pe langa „World Of Tomorrow”, care a fost lansata astazi ca single la labelul ASOT, compilatia include un nou remix pentru clasicul „The Theme” a lui Jurgen Vries semnat de acelasi Radion6. Inca nu l-am auzit, asa ca, cine stie, e posibil sa il vedem la „remixul lunii” daca o sa ne placa.
Va mai amintiti de evenimentul din 2011 cu Sander van Doorn in care a mixat si Radion6 la Arenele Romane?

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,