Protoculture – Music Is More Than Mathematics (album nou)

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

protoculture-music-is-more-than-mathematics-album-2014-small_tb223A studiat ingineria sunetului, a facut muzica pentru filme, a lansat trei albume breakbeats, dar ce il atrage cel mai multe este muzica trance, unde este foarte apreciat pentru productiile sale “soft” progressive-trance. Vorbim despre sud-africanul Protoculture, gata sa isi lanseze primul album trance, intitutulat “Music Is More Than Mathematics”.

“Music Is More Than Mathematics” pare nu doar un simplu titlu catchy de album, ci o declaratie asumata din partea lui Protoculture (aka Nate Raubenheimer). Avand in vedere ca vine de la un inginer de sunet, trebuie sa il credem, nu avem de ales. La fel si cu afirmatia lui Armin van Buuren, cum ca “Tot ce atinge Protoculture se transforma intr-o comoara muzicala”. Asa este si noul sau album, al carui preview il aveti mai jos.

Odata cu explozia curentului EDM (big room house), putini producatori trance au reusit sa isi mentina stilul cu care s-au consacrat, iar Protoculture se numara printre acestia. Linii de bass soft, melodii nuantate si un sound permanent chill, de vara, care nu pot decat sa ne incante auzul, sunt principalele “teorii matematice” pe care Protoculture le demonstreaza in productiile sale.

Protoculture a avut piese pe absolut toate compilatiile lui Armin van Buuren din ultimii ani, inclusiv pe A State of Trance 2014, unde regasim single-ul care da tilul noului sau album, “Music Is More Than Mathematics”.

Johnny Yono, Christian Burns, Max Graham, Jennifer Rene si Tricia McTeague sunt o parte dintre artistii cu care Protoculture a lucrat pentru album, ce urmeaza sa fie lansat pe 2 mai 2014, la o saptamana dupa lansarea single-ului “Music Is More Than Mathematics”.

Tracklist Protoculture – Music is More Than Mathematics:

Protoculture – Across An Ocean Of Stars (Intro) (02:54)
Protoculture feat. Ilana – Vertigo (06:05)
Protoculture – Talisman (05:26)
Protoculture & Johnny Yono feat. Lynn Olsen – Rush Of Life (03:34)
Protoculture – I Found Love (06:45)
Protoculture & Christian Burns – Knife Games (Throwing Daggers) (04:52)
Protoculture & Max Graham – Axiom (05:44)
Protoculture – Laguna (05:10)
Protoculture – Super Collider (04:29)
Protoculture & Shane Halcon with Jennifer Rene – Northern Lights (06:10)
Protoculture – Challenger (05:32)
Protoculture – Annapurna (04:41)
Protoculture feat. Tricia McTeague – Burning Bridges (05:56)
Protoculture – Music Is More Than Mathematics (06:10)
Protoculture – Life Signs (Outro) (02:55)
Veti asculta albumul?

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,