Prince Royce, Shakira – Deja vu (videoclip nou)

Written by Alexandru on . Posted in Videoclipuri

Shakira se transforma intr-o dansatoare de bachata pentru cel mai nou videoclip al lui Prince Royce, in timp ce cantaretul isi reia bine-meritatul loc pe scena. Finalul Deja Vu ii gaseste impreuna pe ringul de dans.
Cantareata le-a aratat fanilor pe facebook cum decurge procesul ei de a invata senzualul dans si e prima colaborare a ei cu Prince Royce, Deja Vu fiind inclusa

pe cel mai recent material al acestuia – Five.

I had always wanted to work with Shakira, and I reached out to Sony’s president.

I sent her music for her to record for her album not even as a collab. „I can only say that now that I know her, I admire her even more than before.”

Shakira a bifat recent o alta colaborare de succes, de data aceasta cu tanarul Maluma. Videoclipul pentru Chantaje a strans aproape un miliard de vizualizari pe Yoube, iar piesa a ajuns pe primele locuri in tarile latino, dar a avut si un impact moderat in clasamentele din Europa. Shakira a dominat topurile de pe radio de la noi cu un alt featuring de succes – La bicicleta, alaturi de la Carlos Vives. Pe Prince Royce l-ati regasit in topul nostru cu cele mai tari piese latino in ultima perioada, alaturi de alte nume din reggaeton si bachata.

Va place videoclipul? A meritat asteptarea?

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , ,