Pink Elephant feat. Irene – The Unicorns (videoclip nou)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

Pink Elephant lanseaza astazi o piesa care te va face sa crezi in unicorni si in minuni, The Unicorns, featuring Irene.
Pink Elephant sunt, de fapt, doi producatori talentati care s-au intalnit la un concert cu mai mult de 13 ani in urma, unde au simtit o conexiune muzicala care astazi se materializeaza printr-un sound unic si surprinzator.

Destinul lor este strans legat de muzica, de-a lungul timpului au descoperit ca le place sa creeze noi combinatii muzicale si sa le modeleze dupa diverse personalitati si stari de spirit.

Pink Elephant a stat in spatele multor proiecte si are la activ o lista impresionanta de colaborari printre care Eduard Maya, Sonny Flame, Otilia, Mari Ferrari (Spinnin Records) si altii.

Producatorii declara ca sunt inspirati de muzica, fie ca e veche sau noua, ei reusesc sa descopere si sa creeze de fiecare data ceva nou, sunt niste exploratori moderni.

 

Piesa cu care isi fac debutul este metafora perfecta ce i-a insotit in aceasta aventura muzicala, unicornii reprezinta visele devenite realitate, exact visele care le-au alimentat ambitiile si motivat sa mearga mereu inainte, sa creada in magie si muzica.

Va place piesa The Unicorns?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: ,