Piesa trance a saptamanii: M.I.K.E. Push – Sonorous

Written by Alexandru on . Posted in Muzica

Dupa ce ne-a surprins cu remixul sau trance pentru hitul EDM „Hey Baby”, M.I.K.E. Push se intoarce la single-urile sale instrumentale cu „Sonorous”, o piesa atat de buna incat a devenit release-ul nostru favorit din aceasta prima saptamana a lunii aprilie.
Dupa ce s-au culcat pe o ureche si au fost lenesi ani la randul, putini producatori de muzica electronica au reusit un comeback pe masura vremurilor care i-au propulsat in topurile acelui gen.

 

Unul dintre ei este M.I.K.E. Push, o legenda a muzicii trance care nu traieste doar din amintirile anilor 2000, ci si din prezent, redevenind unul dintre cei mai consistenti creatori de beaturi melodico-energice. „Sonorous” este exact asa cum suna: de neuitat!

M.I.K.E Push – Sonorous (piesa saptamanii)

In ultimii 3 ani, de cand si-a anuntat revenirea in muzica trance, M.I.K.E Push a fost foarte constant, lansand zeci de piese personale si remixuri, aducand inapoi o parte a acelui sound al anilor 2000 pe care il auzeam din cand in cand in seturile vinyl ale lui Armin van Buuren sau in seturile clasice de la Luminosity Beach Festival.

Astazi, iata ca acele ritmuri parca uitate le regasim din nou in piesele lui M.I.K.E Push, multe dintre aceste melodii intrand in topurile noastre si ajungand la urechile voastre prin recenziile muzicale din ultimii ani. Favoritele noastre raman colaborarile cu Rank 1, „Juno” si „Zenith”.

Dupa ce am auzit-o in emisiunea lui Armin van Buuren de joi, „Sonorous” a fost lansata la o zi distanta la casa de discuri a acestuia ce promoveaza subgenul uplifting, si anume Who’s Afraid of 138!?. N-a avut timp sa evolueze in topul de pe Beatport, dar pentru noi sa stiti ca este una dintre piesele acestei primaveri si ca o luam serios in calcul pentru topul nostru de final de sezon.

M.I.K.E. Push did again, asa-i?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,