Piesa trance a saptamanii: Harry Square – Ricochet

Written by Alexandru on . Posted in Muzica

N-au trecut nici doua luni de la ultima sa piesa lansata, ca Harry Square vine cu inca o bomba big room trance. Aceasta se numeste „Ricochet” si are o linie melodica de vis!Harry Square (adica Adrian Queenan) a debutat in 2012 la Interstate Recordings, iar de atunci, chiar daca au trecut 5 ani si a lansat zeci de piese care ne-au tinut in priza, nu a parasit acest imprint din cadrul Infrasonic.
Sunt o multime de release-uri trance tari iesite pe piata in ultima saptamana, dar „Ricochet” ne-a atras cel mai mult atentia pentru ca are aceasta linie melodica saltareata si memorabila, destul de greu de obtinut astazi, cand saptamanal auzim sute de piese trance noi.

Daca loialitatea sa este de apreciat, soundul sau este de… dansat. Fiind cea de-a doua productie din acest an, „Ricochet” va va ramane in cap inca de la prima auditie. Enjoy!

Harry Square – Ricochet (piesa saptamanii)

Liniile melodice si soundul puternic se numara printre caracteristicile mai tuturor productiilor marca Harry Square. Nu mai departe de inceputul lunii martie, acesta ne-a incantat cu „Lancer”.
Cat despre Interstate, labelul caruia ii este atat de fidel Harry Square, trebuie sa punctam faptul ca piesa pe care tocmai ati auzit-o este cea de-a treia din ultimele doua luni pe care v-o prezentam ca piesa saptamanii si care totodata este lansata la aceasta casa de discuri. In februarie am avut „Bombshell” (Abstract Vision), iar pe la jumatatea lunii martie am ajuns la concluzia ca Arjans cu a lor „Prisma” merita acest titlu pe care il acordam saptamana de saptamana.

Voua cum va suna acest sound big room trance?

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , , ,