Phelipe – Rockstar (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

phelipe---rockstar_tb223helipe lanseaza single-ul “Rockstar”, impreuna cu un videoclip filmat in Grecia, pe insula Skiathos.
“Rockstar” este o piesa reggae, cu influente pop, produsa in studioul “St. Peter Production”. Videoclipul “Rockstar” este regizat de catre Florin Botea si surprinde escapada

romantica a doi tineri, pe plajele din Skiathos.

“Am compus aceasta piesa cu gandul la toate povestile frumoase de dragoste si la inceputul unei relatii. Stim cu totii ca inceputurile sunt foarte frumoase, dar si usor stangace. Exact despre asta e vorba in piesa “Rockstar”, despre emotie, fluturasi in stomac si despre dorinta de a sta mereu langa persoana iubita”, declara Phelipe.

Phelipe s-a lansat pe piata muzicala in 2010 cu mega hitul “Reason for love” (feat. Nick Kamarera), care a ajuns No. 1, din prima saptamana de difuzare la radio. In 2012 a atras atentia presei, dupa ce a filmat alaturi de Roxana Ionescu videoclipul piesei “Mikaela”, iar anul trecut cei doi au filmat din nou impreuna pentru piesa “Vad cum ma privesti”.

In 2013, Phelipe a dominat topurile muzicale, alaturi de colegii sai Dj Rynno si Sylvia, cu piesa “Chiar daca ai plecat”, piesa pe care a compus-o chiar el. LIKE it?

 

 

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,