Pharrell Williams – Marilyn Monroe (Official Video)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

pharrell-thumb_tb223Pharrell continua sa celebreze femeile in cel mai nou clip al sau – Marilyn Monroe. O multime de dansatoare si fete prinse in toate momentele vietii, de la spalat rufe la primele ore ale diminetii sunt personajele principale ale videoclipului. Producatorul nu se lasa mi prejos si are un invitat special.

Kelly Osbourne apare la jumatatea clipului pentru a-i da replica producatorului inconjurat de multe dansatoare a caror coregrafie a fost regizata Fatimah Robinson, iar voi puteti urmari rezultatul mai departe.

Marilin Monroe e cel de-al doilea single extras de pe noul material al super producatorului Pharrell – GIRL. Discul e o celebrare a femeii si o dedicatie pentru sexul frumos asa cum a spus-o chiar artistul. Dupa succesul urias de care s-a bucurat Happy, Pharrell se pare ca lucreaza acum cu Usher la noul disc al cantaretului R&B. Tinand cont de faptul ca topurile au fost dominate de Robin Thicke si Daft Punk dupa ce acestia au ales sa colaboreze cu carismaticul Skateboard P, ne asteptam la lucruri mari de la Usher.

Ce ziceti de clip? Ati ascultat discul?

CITESTE SI:

Tags: , , ,