Pharrell, Alicia Keys, Kendrick Lamar – It’s On Again (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

spiderman-thumb_tb223Alicia Keys si Kendrick Lamar coloreaza soundul filmului The Amazing Spiderman 2 cu o piesa produsa de Pharrelll – It’s On Again. Alaturi de cei trei, la compunerea acestei melodii a participat si Hans Zimmer, unul dintre cei mai prolifici si apreciati compozitori de coloane sonore.
El a lucrat la unele dintre cele mai tari soundtrack de la Hollywood, de la Gladiator, Piratii din Caraibe, Codul lui Da Vinci sau Sherlock Holmes. Piesa It’s On Again incepe cu un flow agresiv de la Kendrick Lamar si trece rapid la partea lina si totusi puternica semnata de Alicia Keys.

its-on-again

Kendrick Lamar a avut unul dintre cele mai apreciate albume ale anului 2012, good kid, m.A.A.d City, de pe care a lansat piese ca Swimming Pools, Bitch Don’t Kill My Vibe sau super apreciata Poetic Justice. Nici Alicia Keys nu a stat mai prost dupa ce a lansat discul Girl on Fire, ce a debutat pe prima pozitie in Billboard 200, iar piesa care da titlu albumului a fos un hit, urmat apoi de New Day sau Fire We Make.

Pharrell a fost producatorul anului 2013, cel putin doua dintre hiturile de la radio fiind semnate de el – Get Lucky si Blurred Lines, iar anul 2014 l-a inceput in forta cu Happy. Prima piesa de pe noul sau disc, GIRL, a fost un mega succes international si a primit inclusiv o nominalizare la premiul Oscar.

Cum vi se pare piesa? Poate intra in randul trackurilor reusite oferite pentru filme?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,