Paula Seling & OVI – S.A.M.P. (She’s After My Piano) (piesa noua)

Written by blue dj on . Posted in Muzica

ovi-paula-thumb_tb223Ovi si Paula Seling revin in atentia publicului cu un proiect nou, OPS, si o piesa cu un sound diferit fata de cel cu care si-au obisnuit fanii – S.A.M.P. (She’s After My Piano). Proiectul „OPS” este o continuare fireasca a celor 5 ani de colaborare alaturi de Paula si apare din dorinta de a continua sub un singur nume, astfel ca proiectele solo „Paula Seling” si respectiv „OVI” sa fie mai distincte. Urmatoarele piese lansate in formula de duet vor pleca sub un „brand” nou, a declarat Ovi.

Proiectul „OPS” este o continuare fireasca a celor 5 ani de colaborare alaturi de Paula si apare din dorinta de a continua sub un singur nume, astfel ca proiectele solo „Paula Seling” si respectiv „OVI” sa fie mai distincte. Urmatoarele piese lansate in formula de duet vor pleca sub un „brand” nou, a declarat Ovi. „Proiectele cu Ovi ma provoaca sa abordez personaje noi de fiecare data. Piesa S.A.M.P. nu face exceptie. Ca si la „Playing with fire” exista un dialog amuzant, o joaca intre noi. Pentru ca acest proiect difera de ce facem fiecare solo, ne-am gandit ca ar fi bine sa aiba alt nume. Asa a aparut OPS.”, a spus Paula Seling.

Muzica, versurile si productia apartin lui Ovi Jacobsen, Simen Eriksrud, Brynjard Buvarp Misvaer, Halloun Philip Paridon/ Harboe.

Ovi si Paula Seling au reprezentat Romania cu succes la Eurovision (locul 3 si 12 in 2010, respectiv 2014) si au devenit cunoscuti in Europa datorita pieselor „Playing with Fire” si „Miracle”.

Va place noua piesa lansata de Paula Seling si OVI? HIT PLAY!!!

Sursa: Urban.ro

 

CITESTE SI:

Tags: , ,