Paris Hilton – Come Alive (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

paris-hilton024_tb223Paris Hilton e o printesa intr-o lume magica in cel mai recent clip al ei, Come Alive. Mostenitoarea imperiului hotelier pluteste pe norisori colorati intr-un material video din care nu lipsesc nici macar aripile de inger.

Cand nu e un fel de Afrodita imbracata in roz, Paris Hilton alearga pe un camp, similar cu cadrele din clipul Rihannei Only Girl in the World. Nimic nu e prea mult pentru rasfatata vedeta si include pana si un leagan de flori.

Haideti sa vedem o explozie de roz din care nu lipseste nici macar inorogul.

Vedeta a spus ca si-a dorit un clip care sa surprinda ideea de magie pentru ca aceasta merge mana in mana cu iubirea. Fie o credem, fie ne gandim ca a ales sa foloseasca fix cliseele pentru care a devenit cunoscuta – mult roz, lucruri sclipitoare si o aparitie blonda.

‘Come Alive’ is all about love and how it makes you feel alive. So when I was coming up with the concept of the video, I wanted it to be something that was very magical, ethereal, just very fantasy-like. That’s why I wanted to have a unicorn, because I just think they’re such beautiful, magical creatures.

Piesa e cel de-al doilea single pe care Paris Hilton l-a lansat de cand a semnat un contract cu Young Money Records, Lil Wayne si gasca fiind foarte incantati de acest parteneriat. Prima piesa a fost Good Time si o puteti asculta aici.

Cum vi se pare piesa lui Paris Hilton? Ar trebui sa ramana la petrecerile ei si sa se lase de muzica?

CITESTE SI:

Tags: , ,