Parazitii – Bot in bot cu o lepra mica (Teaser videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Teaser

cheloo-stefan-banica-jr-parazitii_tb223Parazitii te pun “Bot in bot cu o lepra mica” in noul videoclip! Dupa scandalul X Factor cu Cheloo, Parazitii revin mai puternici si mai cool intr-unul din cele mai asteptate materiale ale anului!
Dupa mult-asteptata revenire BUG Mafia,

hip-hopul romanesc are parte de inca o lansare noua din partea veteranilor si pionerilor in ale muzicii rap. Parazitii au fost “Bot in bot cu o lepra mica” si au facut o piesa si un videoclip despre asta.

cheloo stefan banica jr parazitii

Videoclipul “Bot in bot cu o lepra mica” va fi lansat pe 20 de mai insa baietii profita de nebunia din presa de zilele astea si aduc atentia inapoi catre muzica printr-un teaser de 14 secunde. PLAY!

Odata cu lansarea de pe 20 mai vom auzi in intregime si piesa si versurile “Bot in bot cu o lepra mica”.

Avea multi fani care ii apreciau criticile in juriu si sunt foarte multi oameni dezamagiti de schimbarea lui si inlocuirea cu Stefan Banica Jr deoarece era singurul care livra adevarul direct, acid si constructiv. Juriul X Factor a obisnuit prin multa diplomatie, prea multa diplomatie iar el era singurul care condimenta aceasta situatie. Sefii Antenei 1 au decis ca era prea mult condiment.

CITESTE SI:

Tags: , , , , ,