OneRepublic – I Lived (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

one-thumb_467_tb223OneRepublic dedica cel mai recent videoclip al lor unui fan si cu aceasta ocazie atrag atentia asupra unei boli. I Lived e alegerea perfecta pentru a transmite acest mesaj, iar clipul include si scene din viata fanului care devine personajul central al materialului video lansat de americani.

Printre cadrele cu Bryan Warnecke, fanul care povesteste despre boala lui, il vedem pe Ryan Tedder, liderul OneRepublic si unul dintre compozitorii de hituri din industria muzicala, pentru ca la final sa avem si cateva imagini de la concertul trupei din Red Rocks Amphitheatre din Colorado.

I Lived este cel de-al saselea single extras de pe albumul Native, aparut la inceputul anului trecut si care a ajuns pana pe locul 4 in Billboard 200. Discul a dat piese precum Feel Again, care a urcat pana pe 36 in Hot 100 si pe 8 in Adult Top 40, If I Lose Myself si Counting Stars, poate cel mai de succes track al baietilor de pe acest album. Piesa a urcat pana pe locul 2 in Hot 100, pe 1 in Adult Top 40 si Mainsteam Top 40 US si a ramas intre primele pozitii in multe ale topuri din tarile unde a fost difuzata. Cel mai recent single e Love Runs Out, lansat oficial in luna aprilie a acestui an.

Cum vi se pare clipul? Albumul l-ati ascultat?

CITESTE SI:

Tags: , ,