One Direction – You & I (videoclip)

Written by blue dj on . Posted in Videoclipuri

one-thumb_267_tb223One Direction lanseaza clipul pentru cel mai nou single al lor – You & I. Balada primeste un videoclip filmat la mare, pe o vreme mohorata si cu vant, timp in care baietii se plimba pe ponton.
Deloc spectaculos in comparatie cu videoclipurile lor anterioare, dar era necesar si un simplu clip de imagine, o pauza de la toate ideile pe care le-au pus in aplicare

pana acum. You and I este al patrulea single extras de pe albumul Midnight Memories, discul ce a facut din trupa britanica primul grup care a reusit sa aiba primele trei album consecutiv pe prima pozitie.

Dati play mai jos.

Midnight Memories a fost cel mai bine vandut album al anului trecut, One Direction au reusit sa cucereasca intreaga lume cu cel de-al treilea lor material de studio. Primul single a fost Best Song Ever, cu un clip amuzant ce continea si scene din filmul This Is Us, iar pentru cel de-al doilea material promovat au ales balada Story of My Life. One Direction sunt cel mai tare boyband al momentului, iar succesul lor ridica si orice alt artist cu care trupa se asociaza.

Va place videoclipul?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,