One Direction si Midnigh Memories, cel mai bine vandut album

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

one-thumb_tb223One Direction pot spune ca au cucerit definitiv lumea, dupa ce albumul lor Midnight Memories a fost cel mai bine vandut material pe planeta in 2013. La inceput au cucerit doar tara de origine, Marea Britanie, insa acum s-a confirmat si pentru restul lumii.

one direction midnight memories

Midnight Memories s-a vandut in 4 milioane de exemplare pe intreaga planeta, iar 685 de mii de copii au fosst vandute doar in UK, discul ajungand pe prima pozitie in topurile din 19 tari, fiind si prima trupa care a reusit sa isi vada primele trei albume pe primul loc in Statele Unite.


Nici Eminem nu o duce mai prost, conform cifrelor situandu-se pe ccea de-a doua pozitie in vanzari datorita discului MMLP2, materialul care a marcat revenirea sa in muzica dupa o pauza de 3 ani. A avut un numar mare de piese in Billboard Hot 100, practie fiecare single ajungand in topul hiturilor – The Monster cu Rihanna, Survival, Berzerk sau Rap God.

One Direction au cucerit, la fel, piata americana cu piese ca Story of My Life sau Best Song Ever, iar acum se pare ca influenteaza si succesul altor artisti numai prin simpla asociere.

Ce ziceti de recordul One Direction?

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: ,