On Air Music Awards 2014 – anulat! De ce?

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

on-air-music_tb223Gala On Air Music Awards 2014 a fost anulata de Zoli Toth si ceilalti organizatori. Care a fost motivul pentru care “Grammy-urile romanesti” nu se vor mai intampla in 2014?

“Ne pare deosebit de rău să vă anunțăm că, deși mai erau aproape 3 săptămâni până la Gala decernării premiilor ON AIR MUSIC AWARDS 2014, suntem nevoiți să anulăm ediția din acest an. Costurile unui astfel de proiect sunt uriașe și, din păcate, nu reușim să le acoperim doar din forțe proprii.

Cu toate că am fost primiți cu entuziasm de artiști, presă și public, ON AIR MUSIC AWARDS fiind primul și singurul proiect specializat dedicat industriei muzicale și industriilor conexe, iată că ne lovim de lipsa finanțărilor care ar fi putut să contribuie la acțiunea noastră.

Am afirmat în nenumărate rânduri că anual, mai multe milioane de Euro pleacă în afara țării pentru plata artiștilor străini care vin în România și că un semnal important ar fi să promovăm mult mai mult muzica românească, fie că vorbim de pop, dance, rock sau muzica clasică. Sperăm ca pe viitor lucrurile să intre pe un făgaș normal și să avem parte atât de concerte cu nume mari din muzica internațională, dar și de o creștere a numărului de concerte cu artiști români.

Anularea ediției de anul acesta nu înseamnă anularea proiectului, pentru că ne dorim să îl reluăm atunci când condițiile economice ne vor permite.” (Zoli Toth, Managing Partner, Star Management)

on air music

Acesta este mesajul lui Zoli Toth legat de anularea Grammy-urilor romanesti. Evenimentul a atras controversa in jurul sau in urma cu cateva saptamani cand au fost publicate nominalizarile si a inclus versurile lui Connect-R – “Noi ne potrivim” in lista pentru Cel mai bun text in limba romana.

Au fost multe alte decizii controversate in ceea ce priveste nominalizarile si oamenii care le-au facut si poate asta a dus la lipsa sponsorilor a interesului in evenimentul organizat de Star Management. Din pacate, pe 29 aprilie nu vom merge la On Air Music Awards din cauza lipsei finantarilor.

Cel mai recent eveniment muzical de acest gen a fost ZU Music Awards 2014 si a ridicat stacheta in ceea ce priveste decernarile de premii muzicale romanesti cu un spectacol si organizare exemplara.

CITESTE SI:

Tags: ,