Nvidia a anunţat GeForce GTX 1080 Ti

Written by blue dj on . Posted in Stiri

Între planurile pentru maşini autonome şi sisteme dedicate algoritmilor de inteligenţă artificială, Nvidia şi-a făcut timp să anunţe şi un produs pentru gameri.
Nvidia GeForce GTX 1080 Ti oferă cu până la 35% mai multă performanţă decât GTX 1080, este echipată cu o memorie GDDR5X de nouă generaţie de 11GB şi

rulează la viteze de 11Gbps, adică cea mai performantă lăţime de bandă a memoriei şi impune noi standarde în gaming, se arată în comunicatul de presă remis „Adevărul“. Totodată, GTX este mai rapidă şi decât Nvidia Titan X Pascal, placa grafică concepută pentru deep learning şi inteligenţă artificială.

Plăcile grafice GTX 1080 Ti, inclusiv Nvidia Founders Edition, vor fi disponibile la nivel mondial prin intermediul partenerilor Nvidia GeForce din 10 martie, la preţuri începând de la 700 de dolari. Va fi la precomandă din 2 martie. La nivel tehnic, GTX 1080 Ti include 3.584 de nuclee Nvidia CUDA şi beneficiază de un sistem de răcire avansat, datorită unei metode de disipare a căldurii prin intermediul unei soluţii termice cu flux ridicat de aer şi o cameră de răcire a vaporilor. Odată cu acest anunţ, Nvidia oferă 108 plăci grafice 1080 Ti comunităţii GeForce Experience. Pentru a fi eligibili, jucătorii trebuie doar să descarce GeForce Experience 3.0 şi să opteze să primească cele mai noi premii, ştiri şi alte informaţii de la GeForce şi Nvidia. Căştigătorii vor fi notificaţi prin mail, în data de 7 martie.

Sursa: Adevarul.Ro

Tags: , , , ,