Noul album Ed Sheeran…

Written by blue dj on . Posted in Evenimente

ed-thumb_tb223Ed Sheeran a anuntat titlul viitorului sau album, iar luni, 7 aprilie vom putea asculta si primul track de pe acest al doilea material de studio. Cantaretul britanic a reusit sa cucereasca o lume intreaga cu primul sau disc, iar pentru urmatorul s-a pregatit la fel de intens.
Noul sau disc se va intitula „X” sau „multiply” daca primul sau album a fost „+”, „plus”. Pentru acest album, Ed Sheeran a compus cam 120 de piese, asa ca a avut o baza larga din care sa aleaga cele mai bune track-uri pentru a fi incluse pe viitorul sau disc.

ed-sheeran

„It’s the work I’m most proud of. I’ve cherry picked the best songs and worked with the best producers. My first album was a bit rushed because I’d just been signed and wanted to put something out before I was shelved.”

Momentan, la noi Ed Sheeran se aude cu un remix al piesei I See Fire, insa el s-a lansat cu piese foarte bune ca The A Team, Lego House sau Drunk, iar in final a cucerit si piata in SUA. A atras atentia inclusiv cantaretei country Taylor Swfit, alaturi de care a lansat piesa Everything Has Changed, iar apoi a plecat impreuna cu ea in turneu.

Voi asteptati noul lui disc?

 

 

 

Sursa:urban.ro

CITESTE SI:

Tags: , ,