Nicki Minaj, mai tare decat legendele muzicii!

Written by Adrian on . Posted in Monden

Nicki Minaj are motive sa fie mandra dupa ce a reusit sa o intreaca pe regina Aretha Franklin, dar si alte nume importante din muzica internationala. Ce record a reusit sa stabileasca rapperita?
Dupa ce a lansat pe 10 martie 3 piese, singleurile au reusit sa urce in clasamentul Billboard, ceea ce inseamna ca acum Nicki Minaj are un total de 76 de track-uri

care au intrat in top.

Aretha Franklin are 73 si e prima care reuseste sa o intreaca pe regina muzicii in 40 de ani de cand a obtinut acest statu si in cei 58 de ani de cand Billboard tine evidenta hiturilor.

 

 

Piesele cu care Minaj a ajuns in clasament sunt nou- lansatele No Frauds, un featuring cu Drake, Regret in Your Tears si Changed It feat. Lil Wayne.

 

Mai jos gasiti si lista artistelor care au cele mai multe hituri in top, unele cu mult in urma rapperitei.

76, Nicki Minaj
73, Aretha Franklin
70, Taylor Swift
58, Rihanna
57, Madonna
56, Dionne Warwick
54, Beyonce
53, Connie Francis
48, Mariah Carey
48, Brenda Lee
43, Miley Cyrus
41, Barbra Streisand
40, Mary J. Blige
40, Janet Jackson
40, Diana Ross

Nicki Minaj a fost creditata drept artist principal in 32 dintre piesele din clasament si ca featured pe 44 dintre ele. Si-a facut debutul in clasament in 2010 pe piesa lui Lil Wayne, Knockout, iar apoi pe cont propriu cu Your Love, iar hitul care a ajuns cel mai sus in top a fost Anaconda, pe locul 2, in 2014.

Ce ziceti de succesul lui Nicki Minaj?

 

 

 

Sursa: Urban.Ro

CITESTE SI:

Tags: , , ,